Doel

Deze pagina wil ik helemaal wijden aan het doel van kundalini energie. En dat doe ik naar aanleiding van nieuwe inzichten, inzichten die je misschien (nog) niet kunt aanvaarden, die je niet wilt geloven omdat er nog een barrierre is.

Om het uit te leggen moet ik eerst wat vertellen. Ik doe dit naar aanleiding van het boek Karma &vrijheid van Manuela Oetinger. Zij heeft een vooruitziende blik gehad en zij heeft gelijk met wat zij in haar boek schrijft. Het enige wat ik wil doen is het toespitsen op kundalini energie.
Voor wij incarneren op de aarde hebben wij afspraken gemaakt, over ons doel, de relaties die we zullen aangaan, de mensen die we zullen ontmoeten, de lessen die we moeten doorlopen. Na het incarneren sluit de grens tussen onbewust en bewust-zijn en weten we dus niet meer waar we vandaan gekomen zijn, wat ons doel is en waar we heen moeten. Dit is de bedoeling, we kunnen zo ervaren hoe het is op aarde, ervaren wat het is om je eigen wil te doen, je eigen fouten te maken. Het kan ook een verlaten gevoel geven, een niet-goed-weten-wat-te-doen gevoel, onrustig en moeilijk om beslissingen te nemen.

Als we de dingen goed doen kunnen er gaatjes komen in de grens tussen bewust en onbewust, kunnen we voelen of we op de goede weg zijn, de juisten mensen en relaties, de juiste beslissingen.
Hoe meer we op de goede weg zijn hoe eenvoudiger het allemaal lijkt. Maar, en dat is de adder onder het gras, het kan ook juist de bedoeling zijn dat het mis gaat dat je in de schulden raakt, dat je relatie niet goed loopt, dat je bedrijf failliet gaat. En dat het juist de bedoeling is dat je dat beleeft, ervaart en doorleeft, accepteert dat er iets veranderen moet.

Kundalini energie helpt, hoe meer je bezig bent met je onderbewuste, je doel op aarde, hoe beter de kundalini in je gaat bewegen Want het zal nu langzaam voor ieder duidelijk worden dat toeval niet bestaat, dat je hier niet voor niks op aarde bent, dat er een duidelijk doel is maar wellicht ook dat je een navigatiesysteem nodig hebt. En daar gaat het om, daar heb je kundalini voor nodig.

Wat is het doel?
Het doel van kundalini energie is duidelijk, door de energie gaan alle chakra’s draaien, kunnen er blokkades opgeruimd worden tussen bewust en onbewust, kun je contact krijgen met je gids, hij of zij kan jou navigatie zijn en jou de weg wijzen die je voor je incarnatie samen uitgestippelt hebt.
Deze weg, de planning die je samen gemaakt hebt, is vaak niet eenvoudig en ook niet altijd plezierig.
Maar het doel wel want als het je lukt om samen met je gids dat te doen wat de bedoeling van jouw bestaan op aarde is is de beloning groot, niet alleen voor jezelf maar voor iedereen. Want elk wezen wat de juiste weg gaat betekent weer meer Licht voor alle anderen. En uiteindelijk keren we dan allemaal terug naar het Licht, daar waar het goed is, waar iedereen wil zijn.

Het vinden van je gids betekent niet dat hij of zij alles voor jou gaat regelen en oplossen, het betekent alleen dat hij of zij kan aangeven wat je het beste kunt doen. Daar kun je natuurlijk tegen in gaan maar geloof mij, een eigen gids zal dat aangeven wat nodig is voor jou, ook al zijn het dingen wat je niet leuk vind of waarvan jij het doel nu niet ziet.
Vertrouwen in de gids is erg belangrijk. Het is belangrijk om zeker te weten dat het geen “gezellige familiegids” is maar jouw eigen begeleidings gids. Want alleen hij of zij weet van jouw levensplan.
En familie gidsen denken vaak aan zichzelf en aan hun eigen karma. Het kan zijn dat jouw gids dingen zegt of aangeeft waar jij je twijfels bij hebt, mail mij dan want ik kan je daar in bijstaan, uit ervaring weet ik veel over gidsen en mijn gidsen zullen ook aangeven waar jouw twijfel op berust is en uitleg bieden.

Gidsen kunnen je aangeven wat het belangrijkste doel is en die kan heel verschillend zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een sjamaan als gids hebben omdat je juist iets zult gaan doen met sjamanisme. Het kan ook zijn dat je gids je de medische kant op stuurt omdat je daar een belangrijke taak hebt. Zo kunnen gidsen aangeven welke richting je op moet.
Mensen zoals ik, die werken met meerdere gidsen, hebben vaak een belangrijke taak met betrekking tot energetische werkzaamheden. Dat betekent dat je met een aantal gidsen werkt terwijl de meeste mensen met één gids hun weg kunnen gaan.

Het is soms moeilijk om aan te geven dat je met een gids werkt, er zijn mensen die je gaan waarschuwen, er zijn anderen die denken dat je schizofreen of bezeten bent en die willen dat je naar een psychiater gaat. Natuurlijk is het belangrijk om, als je het niet vertrouwd, contact te zoeken met de huisarts of medisch specialist. Maar het kan best zijn dat jij je eigen gids gevonden, gehoord hebt. En dan zou het jammer zijn als je door angst, of andere mensen die niet bekend zijn met gidscontact, het contact zou opgeven.

Vaak heb je al het één en ander meegemaakt voor dat je last krijgt van kundalini, ook al speelt kundalini altijd wel een rol in ieders bestaan, meestal is dat op de achtergrond. Als je echt last krijgt van kundalini energie en/of verschijnselen dan kun je er vanuit gaat dat je gids van bovenaf probeert om jou te bereiken. Vaak gebeurt dat als de tijd dringt, veelal vanaf je veertigste levensjaar.

Wees daar dus alert op en als het zo is dat je, ook naar aanleiding van wat je hier hebt kunnen lezen, het gevoel hebt dat dat bij jou het geval is schroom dan niet om contact op te nemen. Er zullen steeds meer mensen komen die energetisch bewuster worden nu we in 2012 aangekomen zijn. we kunnen elkaar helpen door menselijke steun maar ook door het contact van onze gidsen onderling. Vertrouw erop dat de juiste mensen op jouw weg gezet worden, je bent onderweg naar een doel.

Voor mij betekent het gat in de ozonlaag niet iets negatiefs, ik ben er van overtuigd dat daar het Licht en de energie vandaan komen om ons te steunen in ons doel hier op aarde, het verwerken van karma, het leren van onze levenslessen en het bereiken van Licht en liefde voor iedereen.

Het boek van Manuela Oetinger is een aanrader voor een ieder die zoekt naar het doel van het leven, een ieder die meer wil weten over de toekomst, die wil begrijpen wat het betekent dat we hier zijn met een missie, dat ziekte en problemen aanwijzingen zijn en geen straf. Ik heb nog een aantal nieuwe boeken van haar, bij belangstelling zou je even kunnen mailen.

Tot slot, ik heb ook geweigerd om te werken met een gids, achteraf had ik geen spijt maar wel veel verbazing toen ik hoorde dat anderen dat ook hadden gedaan.
Een gids vertelde dat ik zou gaan werken met andere gidsen, dat ik paranormale mensen zou gaan begeleiden, dat ik een groot lichtwezen was, dat ik mijn karma bijna had opgelost en dat ik door God gestuurd was om andere mensen met hun kundalini te helpen. IK kon dat niet geloven, ik wilde niks met God, ik was klaar met godsdienst en kerk en al dat soort dingen meer, voor mij geen religie.
Er is toen een tijd niet over gesproken maar steeds als er weer eens een probleem opdook, ik mijn vertrouwen en geloof in mijn gidsen op wilde zeggen, kwam toch eigenlijk steeds weer, na de wanhoop, het gevoel dat er toch echt wel iets meer moest zijn. Toen ik het boek van Manuela las wist ik dat het waar was.
Ik ben geen heilige, ook niet bijzonder uitverkoren maar het werken met een team gidsen waarbij God ook een belangrijke rol is gaan spelen, is toch wel waarheid gebleken. Uiteindelijk was het toch waar, het is een goed recht om te twijfelen maar blijf het wel vast houden want uiteindelijk zullen we, als we weer terug zijn in de andere wereld, zien dat God toch echt bestaat, niet de God van de wezens hier op aarde maar het Licht van de andere wereld.